30 Haziran 2014 Pazartesi

Sargita Der Ki'nin İzmir Blogger Etkinliği'ne Katıldım


Geçtiğimiz günlerde Sargita'nın düzenlediği The Body Shop etkinliğine katıldığımı ve keyifli zamanlar geçirdiğimi anlatmıştım işte o gün etkinliğimiz Sargita'nın hazırladığı blogger etkinliği olarak devam etti:) Sargita yani İpek etkinlik için o kadar özenmişti katılanlar olarak çok ama çok beğendik. Her ayrıntıyı düşünmüştü ve kendi elleriyle tek tek hazırlamıştı. Üstelik bunu bir buçuk hafta gibi kısa bir sürede planlamıştı. 
Forum Bornovada hoş ve yeşilliği bol olan Şekerim Cafe'de  oturduk. Oraya gittiğimizde masamız hazırdı. 


İpek her blogger için blogunun headerının olduğu birer kart ve  bu güzel hediyeleri hazırlamıştı, üstelik herkese özel not yazmıştı bu notlara bakarak hangisinin bize ait olduğunu bulmaya çalıştık:)


Etkinlikte bol bol sohbet ettik, güldük, eğlendik ve bolb ol da yedik:) Ahh bu pastaların güzelliği biz de diyettir, yedidiğine dikkat etmektir hiç bir şey bırakmadı:) Alttaki şeker ve limonata bardaklarını yine İpek kendi elleriyle hazırlamıştı. Pastanın güzelliğinden bahsetmeyeceğim bile insan kesip yemeye kıyamıyor:)

Üsteki  cupcakede sponsorlarımızdan Cupcake House İzmir'in bize ikramıydı. O kadar lezzetliydi ki hepsi:))


Masamızdan bir görüntü pastalar yenmiş, yüzler gülüyor,  hediyeler açılıyor:)
Katılan Bloggerlar: soldan sağa  Melis in Neverland, Melodi'nin Pembe Dünyası, Çiçek KadınElf Ana , Sargita Der Ki, ve bu fotoğrafta olmayan erken ayrılmak zorunda kalan sevgili Açelyece Hayat ve Selbi Zaman



Günün sonunda aklımızda çok güzel anılar, yeni dostlarla, bir daha buluşmaya verilmiş sözlerle ve sponsorlardan gelen hediyeler ve İpek'in bize hazırladığı hediyelerle birlikte evimize döndük:)


Sargita hepimize ayrı hediyeler hazırladı demiştim bunlarda benim paketimdekiler, mavi konseptli ciciler:) Ayrıca Sargita yine bize bir sürü küçük hediyeler hazırlamıştı ve bunlarla çekiliş yaptık, çekiliş  için sayıları o kadar özenli hazırlamıştı ki ince düşünüldüğü belli oluyordu:) 


Bana çekilişte harika ojeler ve de sponsorlarımızdan Sevo's Magic tarafından hazırlanan bu güzel nazarlık çıktı.


Sıra Geldi bu güzel günde bizden hediyelerini esirgemeyen sponsorlara:)

Lotus Kitabevi
Prozinc
Agonist
HC Hair Care
Ozox Live
Başak Organik
Dogo Store
Cyrene
İzmir Cupcake House
Sevo's Magic

Bu güzellikleri tek tek kullanacağım ve size fikirlerimi yazacağım. Destekleri için çok ama çok teşekkür ederim. Ve tabiki bu güzel etkinliği hazırlayan Sargita'ya meslektaşıma teşekkür ederim, çok keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdim:)
Ayrıca Sargita'nın etkinlik yazısını okumak için buraya bakmayı unutmayın derim:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder