25 Haziran 2014 Çarşamba

The Body Shop İzmir Etkinliği


Haftasonu çok güzel bir etkinliğe katıldım. Sargita Der Ki  blogunun güzel sahibesi İpek'in düzenlediği etkinlikte önce The Body Shop Forum Bornova magazasında çok sıcak bir şekilde ağırlandık sonra da İpek'in düzenlediği harika bir etkinlikle güzel vakitler geçirdik:)

Şimdi The Body Shop mağazasında o güzel kokular içinde neler yapmışız ona bakalım:


İlk önce yeni ürün olan E vitaminli ve buğday özlü cilt bakım ürünlerinin tanıtımıyla başladık. Mustafa Bey bizi tüm ürünlerle ilgili bilgilendirdi ve neredeyse bütün ürünleri mağazada test etme şansı bulduk. Artık kokular birbirine karıştı elimizde kolumuzda denenmemiş bölge kalmadı:)


E vitamini serisi o kadar yumuşak bir yapıda ki  göz kremini serumunu gece gündüz nemlendiricisini hepsini ayrı bir beğendim. Yüzünüze sürdüğünüz anda bir canlılık görüntüsü kazandırıyor. İlk sırada almayı düşündüğüm ürünlerden.


Mağaza çalışanları bizimle hep ilgilendiler ve her dakika yardımcı olmaya çalıştılar. Bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap verdiler. Onlara teşekkürü borç bilirim:)



Bunlarda tatlı ikramlarımız, hem gezdik gördük hem yedik içtik gibi oldu:)


The Body Shop doğa dostu bir firma ve bu konuda oldukça başarılılar. Kendi sitelerinden okuduğum bir kaç bilgi paylaşmak isterim: 

"Varlık Nedenimiz ?

The Body Shop misyon bildirisi :

  • İşimizi toplumsal ve çevresel değişime yönelik çabalara adamak.

  • İşimizin ekolojik açıdan sürdürülebilir nitelikte olmasını sağlamak için cesaretle çabalamak.

  • Özen, dürüstlük, adil yaklaşım ve saygının varlığının güvenceye aldığı bir davranış biçimini benimseyerek ;ticaret yaptığımız yerel, ulusal ve uluslararası toplumlara anlamlı katkılarda bulunmak.

  • Çevrenin, insan haklarının ve toplumsal hakların korunması ve kozmetik-makyaj malzemeleri sektöründe hayvanlar üzerinde deney yapılmasının engellenmesi amacına yönelik olarak yürütülen kampanyalarda yer alarak gayretli biçimde mücadele etmek.

  • Eğlenceyi, yaşama tutkusunu ve özeni günlük hayatlarımızın bir parçası haline getirirken, ilkeler ile uygulama arasındaki uçurumu daraltmak amacıyla yılmadan çalışmak."


  • Aşağıdaki sorbelerde yeni çıkan ürünlerden soğuk kullanılırsa daha da rahatlatıcı özelliği var, bu sıcak havalarda ne güzel ürünler bunlar:))


    Rahatlatıcı ayak jelleri de denenecekler koleksiyonuna eklendi:)


    Üzüm özlü saç serumu o kadar güzel kokuyordu ki oracıkta saçlarımızda denedik:)


    Parfümlerrrrr çok severiz biz onları:)) Kiraz çiceği olana bayıldım sıradaki kokum bu olsun:)


    Bu güzelliklerde The Body Shop'ın bize armağanıydı. Yeni çıkan E vitamini serisinden tester ürünler ve mağazada beğendiğimiz toz pudra bize bu güzel paketle geldi:))


    Kısacası çok ama çok güzel bir etkinlik oldu, ilk mağaza etkinliğim için güzel bir tecrübeydi. Misafirperverlikleri için The Body Shop Firmasına ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Beni etkinliğe davet ettiği için de Sargita'ya teşekkür borç bilirim.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder